Onze behandelingen

Al

Onze Behandelingen

Combimassage

Een zeer effectieve en meest geboekte massage van 70 min. waarbij zowel sporttechnieken worden toegepast om de vastzittende spieren los te maken en daarnaast ook het lichaam weer in ontspanning wordt gebracht.

Het gehele lichaam wordt gemasseerd waarbij het accent ligt op de rug, nek en schouders, benen en indien gewenst de bilspieren daarnaast worden armen, handen, voeten meegenomen en afgesloten met een ontspannende gezicht, hals en hoofdhuidmassage.

Klassieke Ontspanningsmassage

Het karakter van een ontspanningsmassage wordt voornamelijk bepaald door het langzame karakter van strijken, kneden en schudden. Daarnaast is de dosering en variatie van de handgrepen mede bepalend. Doordat je het lichaam goed ontspant, kunnen allerlei gevolgen van pijn, vermoeidheid en stress worden verminderd.

LEES MEERLEES MEER

Hot stone massage

Bij een hot stone massage wordt er gebruik gemaakt van warme basaltstenen. Deze stenen worden eerst verwarmd tot 45-50 graden en als de stenen op temperatuur zijn worden ze op het lichaam gelegd, waarna de massage met warme geurige olie en met de warme stenen volgt.

LEES MEERLEES MEER

Aromamassage

Aromamassage is een heerlijk ontspannende en rustige massage met een neutrale basis-olie waaraan etherische oliën zijn toegevoegd. Uw lichaam word gemasseerd door middel van strijkingen en lichte knedingen. Spanning en stress, veroorzaakt door overbelasting van lichaam of geest, kunnen worden losgelaten en u kunt zich lekker laten meevoeren door de geuren.

LEES MEERLEES MEER

Ayurvedische massage

Ayurvedische massage hersteld de balans tussen lichaam en geest. Deze van oorsprong Indiase massage is een zachte energetische massage met veel strijk- en klopbewegingen waarbij een speciaal afgestemde warme kruidenolie wordt gebruikt.

LEES MEERLEES MEER

Sportmassage

Tijdens de sportmassage worden de spieren gemasseerd die het meest belast zijn door het sporten, je dagelijkse houding of een verkeerde beweging. De afvalstoffen die zich in de spieren bevinden worden weggemasseerd. Door een betere doorbloeding en stimulans van de stofwisseling in de spieren, voorkom je spierpijn en herstellen spieren sneller. Met sportmassage worden een aantal stevige technieken toegepast met als doel de lichamelijke conditie te verbeteren en om eventuele nadelige gevolgen van de sportbeoefening weg te nemen, zoals verzuring of vermoeidheidsverschijnselen, spierpijn of kramp.

Een sportmassage wordt ook gegeven voor het beoefenen van een sport om de spieren te activeren en te stimuleren met als effect dat het lichaam zich sneller herstelt en het helpt blessures te voorkomen. Voor sporters kan een massage worden toegepast voor of na een training of wedstrijd. Maar ook als je geen sporter bent kan sportmassage heel goed voor je zijn.

Kinesio-taping

Dit is een methode van tapen waarbij de tape een spier, pees of gewricht ondersteunt in zijn functie. Deze tape beperkt het bewegen niet.
Dit in tegenstelling tot de normale, alom bekende tape, die we gebruiken bij sportletsels.

Sporttaping

Sporttape kan gebruikt worden voor ondersteuning en stabilisatie. Met het witte niet elastische sporttape kan je gewrichten vastzetten. Het doel daarvan is een “beperking” van de gewrichten te bewerkstelligen. De sporttape kan preventief worden ingezet maar ook voor behandeling van blessures en klachten.

Boek nu je massagebehandeling naar keuze

Weer relaxt, vol energie en in balans.

Bij State Of Balance ben je in goede handen.