Klassieke Ontspanningsmassage

Alles Over

Klassieke Ontspanningsmassage

Het karakter van een ontspanningsmassage wordt voornamelijk bepaald door het langzame karakter van strijken, kneden en schudden. Daarnaast is de dosering en variatie van de handgrepen mede bepalend. Doordat je het lichaam goed ontspant, kunnen allerlei gevolgen van pijn, vermoeidheid en stress worden verminderd.

Het maakt je bewust van spanningen in het lijf. Dit maakt de massage geschikt voor de bestrijding van spannings- en pijnklachten, maar ook zeer geschikt voor het onderhoud van een gezond lichaam. De strijkingen en knedingen stimuleren de doorbloeding van de huid, het onderliggende bindweefsel en het spierweefsel. Daardoor worden de afvalstoffen versneld afgevoerd en kunnen voedingsstoffen diep in het weefsel doordringen. Binnen korte tijd kom je tot diepe ontspanning.

Bij specifieke aandachtspunten kan de massage desgewenst steviger worden uitgevoerd met als doel de zogeheten spierknopen  te verhelpen maar het karakter blijft liggen op het ontspannen effect. Je voelt je na een ontspanningsmassage geheel relaxed en zal weer nieuwe energie ervaren.

Boek nu je massagebehandeling naar keuze

Weer relaxt , vol energie en in balans.

Bij State Of Balance ben je in goede handen.