Ayurvedische massage hersteld de balans tussen lichaam en geest. Deze van oorsprong Indiase massage is een zachte energetische massage met veel strijk- en klopbewegingen waarbij een speciaal afgestemde warme kruidenolie wordt gebruikt.

Door de behandeling van de energiepunten genaamd marma’s heeft de Ayurvedische massage een energetisch aspect en reinigend effect, ontspant, voedt en balanceert fysiek en geestelijk. Het zelf genezend vermogen van het lichaam en de geest worden gestimuleerd. De massage is van oorsprong voor gezonde mensen bedoeld en maakt daardoor deel uit van de preventieve geneeskunde.

  • Verbetert de weerstand en activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop
  • bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid
  • draagt bij aan lichaamsbewustwording en verlichting van spierspanning
  • helpt bij klachten vermindering en oplossing zoals rugpijn, nekklachten, rsi, whiplash, reuma, stress, burn-out, spijsverteringsklachten en hoofdpijn.

Bij State of Balance dient deze massage ter ontspanning en om het lichaam weer in balans te brengen, maar is niet therapeutisch.

Deze behandeling waarbij het hele lichaam wordt gemasseerd inclusief een uitgebreide Indiase hoofdhuidmassage duurt 75 minuten.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − vijf =